Исчистете го организмот од сите паразити на потполно природен начин!

Секој човек во себе носи разни паразити, габи, бактерии и вируси.

Многу од тие паразити се штетни за организмот
и нивното дејство се покажува на најразлични начини.

Најчестите пореметувања вклучуваат:

Лошо варење на храната, полипи, подуеност

Дигестивен систем

Склоност кон настинки и алергии

Респираторен систем

Габични инфекции, лишаи, акни

Кожа

Медицината најчесто ги третира овие пореметување реактивни - се делува дури од кога ќе се појават симптоми.

Меѓутоа, постои и подобар, поприроден и поефикасен начин!

Исчистете се од сите паразити со

Purodone Капсулите!

Пуридон го третира проблемот со сите видови на паразити двострано - превентивно и реактивно! Доколку симптомите веќе се појавени, овој фантастичен суплемент ќе ви помогне да ја подобрите општата состојба, а доколку сумптомите не постојат - ќе ја спречи нивната појава.

Како делува Purodone?

Превентивно пред појава на симптомите

Реактивно од кога симптомите се веќе појавени

Ги спречува вирусите, бактериите и габите

Помага при лечење на првут, себореа,
пигментациски дамки и акни

Спречува појава и помага во лечење на
ангина, полипи, синузитис и тонзилитис.

Спречува појава и помага во лечење на
болести на уринарниот тракт.

Сѐ ова се постигнуа на потполно природен начин бидејќи Purodone не содржи никакви синтетички активни материи!

Сите состојки кои го сочинуваат овој неверојатен препарат се од потполно природно потекло!

Што сѐ содржи суплементот Purodone?

Ароматично
каранфилче

286mg

Сув екстракт од
вратика

28,4mg

Цветови од вратика
Tanacetum Vulgare

57,2mg

Сув екстракт од
пелин

7,6mg

Трева од
пелин

17,2mg

Каранфилчето денес главно се користи како зачин, ама и со векови е познат како еден од најдобрите природни лекови за лекување на габични инфекции, како и за третирање на проблеми со дигестија. Поседува исклучително силно дејство врз сите штетни габи во Вашиот организам!

Вратиката е прилично распространета билка често погрешно се третира како коров. Од памтивек е позната на народната медицина благодарејќи на своите исклучителни антисептички и антибактериски својства. Одличка е за сусбивање на сите видови цревни паризити, а исто така се користи и за третмани на габични и бактериски инфекции на кожата!

Пелин е билка која е позната на народната медицина на сите народи на светот. Со неговиот изразено горчлив вкус е еден од најбодрите и најмоќните природни лекови. Лековитите својства на оваа билка се одлични за лекување на сите проблеми предизвикани од било кој вид на паразити. Подеднакво е користина во борбата против габите, бактериити и вирусите, така што е погодна за лекување на скоро секое заболување!

Искористете ја оваа едниствена шанса -
порачајте PURODONE уште денес!

Stara Cena: 7960 RSD

Cena: 3980 RSD

cs hr mk sk